Kulttuurialan Tutkinnot

Kulttuurialan tutkinnot

Osaamisen Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä yksilön oman osaamisen kehittämiseen. Uskomme monelle tuttuun mestari-kisälli -asetelmaan ja ennen kaikkea…

Asiapuhunta Kuntoon -verkkokurssi

Asiapuhunta kuntoon -verkkokurssi

Hyvän asiapuhunnan taidon avulla rakennat itsestäsi asiantuntevan ja vakuuttavan puhujan, jota halutaan kuunnella loppuun asti. Olipa sitten kuulijana asiakkaasi, työkaverisi tai sidosryhmien edustajat. Verkkokurssilla työstät oppeja omassa tahdissasi ja voit tarvittaessa kerrata kurssiaineistoa useamman kerran.
Työn Hallinta Tuottavuuden Avaimena

Työn hallinta tuottavuuden avaimena

Valmennuksen jälkeen hallinnan tunteesi lisääntyy ja sinulle on selkeämpää hahmottaa mihin aikaa milloinkin käyttää ja kuinka pysyä suunnitelmissa arjen keskellä.
Yrittäjyystsemppaus

Yrittäjyystsemppaus

Yrittäjyystsemppauksissa pohditaan yrittäjyyden imua ja sen haasteita. Kokonaisuus on hyvä yrittäyyttä pohtivalle tai juuri yrittäjäksi lähteneelle.
Tapahtumamarkkinoinnin Koulutus

Tapahtumamarkkinoinnin koulutus

Tapahtumamarkkinoinnin koulutukset voivat olla yleisaiheisempia kokonaisuuksia tai rajattuun teemaan keskittyvisä. Aiheina mm. tapahtuman tavoitteet: strategiset ja operatiiviset / tapahtuman kustannusrakenne / tapahtuman operatiivinen suunnittelu ja projektin johto / tapahtuman tuottaminen: tuotantokäsikirjoituksen tekeminen, muistilistoja / tapahtuman jälkihoito.