Rehtipeli – Pelaamalla Tärkeät Asiat Esille

Yhteistoiminnan Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä yhteisöllisen toiminnan kehittämisen.

Toimiva yhteistyö ja palaute ovat menestymisen edellytyksiä – miten organisaation eri jäsenet ne näkevät ja kokevat? Ovatko arvot selkeät kaikille – niin työntekijöille kuin esimiehille ja näkyvätkö ne arjen tekemisessä? Kaipaako sanallinen viestintä varmuutta? Haluatko selvitää mitä organisaatiosi jäsenet oikeasti ajattelevat jostain asiasta?

Näiden kaikkien kysymyksien vastausten löytymiseen auttaa Karisman Yhteistoiminnan Avaimet.

Lautapelit ovat paljon muutakin kuin lastenkamariin kuuluvia seikkailupelejä!

Rehtipeli ukot

  • Mikä saa sinut innostumaan työssäsi?
  • Millaista palautetta toivot saavasi kollegoiltasi?
  • Mikä tekee hyvän työilmapiirin?
  • Miksi keskusteleva työkulttuuri on tärkeä?

Nämä ja yli 60 muuta kysymystä ja tehtävää tuovat esille organisaatiosi riemut ja kehittämispisteet toimenpide-ehdotuksineen.

Työyhteistöä kehittävät pelit ovat turvallinen tapa käsitellä hankaliakin asioita vuorovaikutuksellisesti ja osallistujia aktivoiden. Rehtipeli® on lautapeli, joka on kehitetty käyttäjäkeskeisen suunnittelun ammattilaisten ja työyhteisövalmentajien kanssa. Rehtipeli® aktivoi osallistujat keskustelemaan mm. työn ilosta, yhteistyöstä, palautteen antamisesta ja vastaanottamisesta, työn tasapuolisesta jakamisesta ja arvostamisesta.

Peliä pelataan 4-6 hengen joukkueina. Pelilaudan ja sympaattisten puisten henkilöhahmojen avulla pelaajat voivat käsitellä kiperiäkin työorganisaatioihin kuuluvia kysymyksiä. Samaan aikaan voi olla käynnissä useita pelejä useammalla pelilaudalla. Rehtipeli® on suunniteltu siten, että se pitää kaikki pelaajat aktiivisina osallistujina koko pelin ajan.

Joukkueet eivät kilpaile keskenään eivätkä pelaajat kilpaile keskenään. Tärkeintä on matka ja yhdessä käsiteltävät kysymykset ja väittämät.

Reilun tunnin mittaisen pelisession jälkeen esiin nousseet asiat käsitellään fasilitaattorin johdolla. Keskustelussa käytetään apuna World Cafe -tekniikaa. Valmennuspäivän päätteeksi ryhmällä on yhteinen käsitys oman organisaation onnistumisista ja kipupisteistä sekä alustava kehittämisaikataulu. Valmennuksen kokonaisaikaan vaikuttaa ryhmän koko. Alle 50 osallistujan ryhmät ehtivät pelaamaan ja käsittelemään aiheet noin neljässä tunnissa. Sitä suuremmat ja alle 100 hengen ryhmät käyttävät aikaa valmenukseen taukoineen noin kuusi tuntia. Yli 100 hengen ryhmät aikataulutetaan ryhmäkohtaisesti.

Rehtipeli® Classic -kysymyssarjaan voidaan suunnitella lisäkysymyksiä asiakasorganisaation omien tarpeiden mukaan.

Rehtipelin lisäkysymyssarja on suunniteltu erityisesti esimiestyön kehittämiseen.

Työyhteisön valmennuspäivä voi koostua yksin Rehtipeli-valmennuksesta tai siihen voidaan yhdistää työyhteisövalmentajan orientoiva aloitus- ja lopetusosuus.

Rehtipeli-valmennukset Classic-kysymyssarjalla:
6-20 osallistujaa: 1.610€ + alv 24%
21-40 osallistujaa: 1.830€ + alv 24%
41-60 osallistujaa: 2.150€ + alv 24%
yli 60 osallistujan valmennuksesta kysy tarjous.

Hinta sisältää pelinvetäjän/fasilitaattorin paikan päällä työyhteisöpäivässä pääkaupunkiseudulla (50km säteellä Helsingin keskustasta). Muualle toteutettuna kysy tarjousta (hintaan vaikuttaa matkan pituus ja matka-aika).

Rehtipeli® on rekisteröity tavaramerkki.

Lue lisää myös koulutuksesta, valmennuksesta ja fasilitoinnista:

Palvelumme