Tee asiakkaistasi ja organisaatiostasi entistä onnellisempi!
Karisma Konseptit on tiesi vaikuttavampaan työskentelyyn!

Intohimomme on osaava ja innostunut ihminen, joka haluaa olla osa aktiivista organisaatiota ja tuoda yhteiseen pöytään oman osaamisensa. Avaimina tähän tarjoamme koulutusta, valmennusta ja fasilitointia luovilla menetelmillä, jotka saavat osallistujat osallistumaan ja ajattelemaan. Sitä kautta myös oppimaan ja toimimaan entistä paremmin ja tyytyväisempinä osana aktiivista organisaatiota.

Tärkeintä meille on, että toimintamme avulla asiakasorganisaatiomme oma toiminta kehittyy entistä paremmaksi.

Ina Virkki-Ukeleghe

Ina Virkki-Ukeleghe

Minulla on kokemusta niin jännittäjistä kuin hiljaisista äänistä ja jäsentämistä kaipaavista puhujista. Lempeästi, mutta tiukasti saan erilaiset valmennettavat entistä vaikuttavimmiksi vaikuttajiksi.
Tutustu tarkemmin
Mari Kärkkäinen

Mari Kärkkäinen

Ohjaukseni perustuu laaja-alaiseen kokemukseen niin liike-elämässä kuin terapiatyössä. Vahvuuteni on henkilökohtainen, asiakkaan tarpeiden ja avoimuuden mukainen yksilöcoaching, joko ratkaisukeskeisesti tai analyyttisesti kulloisenkin henkilön syvempiin elämänkokemuksiin ja toiminnan vaikuttimiin asti.
Tutustu tarkemmin
Marita Raitaranta

Marita Raitaranta

Uskon kaikissa organisaatioissa olevan vahvaa osaamista ja näkemystä. Joskus ne vievät organisaatiotasi yhteiseen suuntaan ja joskus näkemykset hajottavat tekemistä. Silloin on tarpeellista yhdessä työstää asioita ja varmistaa yhteisen suunnan koordinaatit.
Tutustu tarkemmin
Pirjo Kivistö

Pirjo Kivistö

Vahvuuteni organisaatioiden kehittämistyössä on henkilökohtainen, asiakkaiden tarpeisiin konkreettisella tasolla perehtyvä työskentely. Karisman palvelulupaus ”Intohimona osaava ja innostunut ihminen, joka haluaa olla osa aktiivista organisaatiota ja tuoda yhteiseen pöytään oman osaamisensa” kuvastaa hyvin tapaani toimia. Innostava ja kannustava ote omassa toimintatavassa antaa hyvää pohjaa asiakasyrityksemme henkilöstölle matkalle kohti omaa muutosta.
Tutustu tarkemmin

YHTEYSTIEDOT

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja katsotaan miten Karisman valmentajatiimin osaamisen monipuolisuus voi hyödyntää sinua ja organisaatiotasi!

Puhelin: 010 292 4340 / Gsm. 040 – 560 4546

Email: karisma@karismakonseptit.fi / etunimi.sukunimi (at) karismakonseptit.fi