Omppu

Koulutuspäivä – Tapahtuman järjestäminen

Miten tehdään onnistunut tapahtuma?Miten prosessi kulkee? Miten pidän kaikki langat käsillä  H-hetkellä? Miten varmistan, että kaikki oikeat ihmiset tietävät mistä on kyse?

Ja melkein miljoona muuta kysymystä on kaikkien tapahtumia järjestävien mielessä.

Tapahtuman järjestäminen -koulutuspäivä on tehopaketti kaikille tapahtumia järjestäville henkilöille.
4 tunnin tehokas ryhmätyömenetelmiä hyödyntävä paketti tarjoaa selkeitä työkaluja tapahtuman onnistuneeseen toteuttamiseen.

Mitä hyötyä?
Koulutus avaa tapahtuman suunnitteluprosessin, antaa vinkit ja muistilistat sekä ohjaa sinut systemaattiseen prosessin hallintaan. Pääset kuulemaan konkreettisia tarinoita ja esimerkkejä hyvistä toteutuksista sekä niistä joista voi oppia miten ei kannata tehdä. Koulutuksesta saat mukaasi työkaluja tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen avuksi, joita voit hyödyntää jatkossa omassa työssäsi

Miksi juuri sinulle?
Teet työtä tapahtumien parissa ja vastuullasi on niiden operatiivinen toteutus. Haluat tehostaa tekemistäsi tai haluat työkaluja käyttöösi, joilla varmistat prosessin kulun. Haluat nukkua yösi paremmin, ja tiedät asioiden olevan hallinnassasi.

Kouluttajana Pirjo Kivistö, joka on myös tuottaja ja fasilitaattori. Hänellä on kokemusta yli 14 vuoden ajalta satojen erilaisten ja erikokoisten tapahtumien suunnittelusta ja tuottamisesta monipuolisille kohderyhmille. Takana on tuhansien vieraiden tapahtumia ja parin henkilön neuvottelujen järjestämisiä sekä kaikkea siltä väliltä. Tällä hetkellä Pirjo vetää omaa tapahtumatuotantoyhtiötä POINT Productionia sekä tuottaa koulutuspalveluita Karisma Konseptit Oy:n kautta.

Mitä koulutuspäivistämme on tykätty?
Koulutuksen avulla saimme uusia eväitä tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Koulutuksessa näkyi kouluttajan pitkä ja vahva alan kokemus ja hän sai monipuolisilla ryhmätöillä meidät nostamaan esille omien tapahtumiemme painopistealueet.

Koulutuspäivä voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa tai Karisman tiloissa tai jossain muussa inspiroivassa tilassa.
Koulutuspäivän hinta ei sisällä koulutustilan vuokraa ja tarjoiluja.

Hinta: 590€ + alv 24%.

Hinta pitää sisällään yhden ennakkotapaamisen (1h) sekä 4h koulutuspäivän valmisteluineen. Organisaatiosta voi osallistua koulutukseen enintään 6 henkilöä.

Miltä tuntuisi saada kaikki hyöty irti ammattilaisen pitkästä kokemuksesta? Soita jo tänään ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä:
Pirjo Kivistö
gsm. 040 – 560 4546
pirjo.kivisto@karismakonseptit.fi