Minusta Pirjolla on ilmiömäinen taito saada mikä tahansa asia onnistumaan. Hänellä on rutkasti mukaansatempaavaa draivia ja siksi haastavat hankkeet monien kumppanitahojen ja asiakastiimien kanssa ovat hänelle luontainen elementti. Pirjon projektijohtajan taidot ovat parhaimmillaan monimuotoisten asioiden yhdistelemisessä ja ratkaisujen etsimisessä.

Kun Pirjo astuu huoneeseen, porukka herää ja saa aikaan mitä vain.

Pirjon rautainen kokemus yhdistyy pirteään uteliaisuuteen ja uutta luotaavuuteen. Hänen johdollaan porukasta kuin porukasta saadaan irti juuri se parhain osaaminen. Voin suositella yli 14 vuoden yhteistyön kokemuksella!

Reija Lång, asiakkuusjohtaja

Mukava tapa kiinnittää huomio tapahtuman olennaisiin tekijöihin ja onnistuneeseen läpivientiin on Pirjon vahvuus.

Luennon sisin olemus oli hauskasti kuvitettu ja elävästi esitetty, kiitos!

 

Eduhouse

Pirjo Kivistön vetämän koulutuksen avulla saimme uusia eväitä tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Koulutuksessa näkyi Pirjo pitkä ja vahva alan kokemus ja hän sai monipuolisilla ryhmätöillä meidät nostamaan esille omien tapahtumiemme painopistealueet.

Koulutukseen osallistui useita HelMet-kirjastojen (Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastot) tapahtumista vastaavia henkilöitä.

Mia Wuorela, Sellon kirjasto, Espoon kaupunki

Helmet Logo

Pirjo Kivistö fasilitoi hallituksen ja toimistomme seminaarissa tiedotuksen ryhmätyön. Puolentoista tunnin tehosessiossa haettiin kahta konkreettista kehittämisehdotusta tiedotuksen tehostamiseen.

Pirjo fasilitoi tehtävän taidokkaasti ja hyvällä energialla.

Valitut menetelmät, selkeä ohjeistus ja rakentava ote saivat osallistujat ryhtymään töihin ripeästi, antamaan parhaansa ja fokusoimaan huomionsa tehtävään koko annetun ajan.

Ryhmätyön asettajana ja osallistujana minulle jäi vahvasti vaikutelma, että ryhmätyöstä jäi osallistujille sekä tuloksen että tekemisen puolesta ”oltiinpas me hyviä” -fiilis.

Lopputuloksena saimme Uudenmaan Yrittäjille toteuttamiskelpoisia ideoita, joista ensimmäisiä on jo alettu työstää eteenpäin.

Kati Liikanen, kehittämispäällikkö, Uudenmaan Yrittäjät

UY Logo

Haluatko liittyä mukaan tyytyväisten asiakkaidemme porukkaan?

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voin auttaa teitäkin!