Rehtipeli Pilotti

Pilottiryhmäksi Rehtipelille?

Haemme nyt Rehtipelille pienryhmiä pilottiryhmiksi.

Rehtipeliä on jo syksyllä 2014 pelattu asiakasyrityksissämme ja se on saanut erittäin hyvää palautetta: hauskalla tavalla käsiteltynä tärkeitä asioita, jotka nousevat esille omasta organisaatiosta ja joka mahdollistaa myös hiljaisten äänen kuuluvuden.

Etsimme nyt muutamaa testiryhmää, jossa tulee olla vähintään 8 työntekijää ja enintään 16 työntekijää ja joka haluaa uudella tavalla käsitellä yhteisönsä vuorovaikutustapoja: osallistujat keskustelevat pelin aikana mm. työn ilosta, yhteistyöstä, palautteen antamisesta ja vastaanottamisesta, työn tasapuolisesta jakamisesta ja arvostamisesta. Pienryhmien kanssa pilotoidaan pelilautasession jälkeen tapahtuvaa esille nousseiden aiheiden käsittelytekniikkaa. Muilta osin pilotointiryhmän valmennussessio noudattaa Rehtipelin olemassa olevaa konseptia.

Peli sopii esim. työhyvinvointipäivän osaksi ja koko sessio kestää 3-4h riippuen ryhmän koosta. Pelihetken tulee sijoittua helmikuuhun 2015. Peluutamme ja fasilitoimme testiryhmän tietysti ilmaiseksi: tarjoamme myös valitsemamme pelitilan ja kahvitukset pelaajille. Testiin osallistuva organisaatio puolestaan sitoutuu kehityshenkiseen palautepalaveriin testipäivän jälkeen ja referenssilausunnon antamiseen.

Kiinnostuitko: ota yhteyttä Pirjoon: 040-560 4546 tai pirjo.kivisto@karismakonseptit.fi