Arvot Organisaatiossa

Yhteistoiminnan Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä yhteisöllisen toiminnan kehittämisen.

Toimiva yhteistyö ja palaute ovat menestymisen edellytyksiä – miten organisaation eri jäsenet ne näkevät ja kokevat? Ovatko arvot selkeät kaikille – niin työntekijöille kuin esimiehille ja näkyvätkö ne arjen tekemisessä? Kaipaako sanallinen viestintä varmuutta? Haluatko selvitää mitä organisaatiosi jäsenet oikeasti ajattelevat jostain asiasta?

Näiden kaikkien kysymyksien vastausten löytymiseen auttaa Karisman Yhteistoiminnan Avaimet.

arvotArvot organisaatiossa

Arvot näkyvät organisaatioiden tavassa toimia ja ne määrittelevät organisaatiota yllättävän paljon. Aidot arvot eivät ole latteuksia, vaan ne näkyvät jokapäiväisinä tekoina – jokaisen tekoina organisaatiossa. Jos arvoja ei ole suoraan määritelty, näkyvät ne silti arjessa.

Karisma tarjoaa kolmea erilaista ja toisiaan tukevaa valmennuspakettia arvojen käsittelyyn.

 • Arvojen määrittely – Kun organisaatiossa on tarve joko määritellä arvot ensimmäistä kertaa tai päivittää olemassa olevia arvoja vastaamaan tämän päivän toimintaa. Sisältää sähköisen orientaatiotehtävän osallistujille.
  Kesto 1 työpäivä + 1/2 pv seurantasessio.
 • Arvot käytännössä – Kun arvot on määritelty ja on aika varmistaa niiden vaikutus ja ohjaavuus arjen toiminnassa. Miten arvot näkyvät arjen työssä?
  Kesto 1/2 työpäivä + 1/2 pv seurantasessio.
 • Arvot johtamisessa ja esimiestyössä – Kun arvot halutaan ottaa vakavasti johtamisen välineiksi. Miten niitä voi hyödyntää? Kuinka arvojen toteutumista voidaan seurata?
  Kesto 1/2 työpäivä + 1/2 pv seurantasessio.
 • Arvot organisaation arjessa -valmennuksien kustannukset max 50 hengen ryhmälle alkaen 1.200€ + alv 24%. Kysy tarkemmin lisää ja myös isommista ryhmistä.
 • Arvot organisaation arjessa –valmennukset toteutetaan fasilitointitekniikoilla. Menetelmä valitaan organisaation tarpeen ja ryhmän koon mukaan.

Lue lisää muista palveluistamme:

Palvelumme