Puheviestintä Yrityksen Sisällä Ja Ulkona

Yhteistoiminnan Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä yhteisöllisen toiminnan kehittämisen.

Toimiva yhteistyö ja palaute ovat menestymisen edellytyksiä – miten organisaation eri jäsenet ne näkevät ja kokevat? Ovatko arvot selkeät kaikille – niin työntekijöille kuin esimiehille ja näkyvätkö ne arjen tekemisessä? Kaipaako sanallinen viestintä varmuutta? Haluatko selvitää mitä organisaatiosi jäsenet oikeasti ajattelevat jostain asiasta?

Näiden kaikkien kysymyksien vastausten löytymiseen auttaa Karisman Yhteistoiminnan Avaimet. 

Puheviestintä yrityksen sisällä ja ulkona – Varmempi vaikuttaja kuuluu myös Erottuvuuden Avaimet -kokonaisuuteen. Erottuvuuden Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä organisaation positiiviseen erottumiseen toisista organisaatioista.

puheviestintäPuheviestintä yrityksen sisällä ja ulkona – Varmempi vaikuttaja

Puheviestinnän valmennukset ovat sinulle, joka myyt, vaikutat, motivoit, neuvot ja neuvottelet.

Viestinnän välineet ovat työvälineitä organisaation menestymisessä. Puhuminen on yksi tärkeimmistä ja ennen kaikkea henkilökohtaisimmista tavoista kommunikoida. Joskus on toimittava nopeasti ja joskus voi valmistautua rauhassa. Kaikki tilanteet on voitava hyödyntää ja ottaa haltuun sopivasti.

Valmennus on sinulle, joka haluat kehittyä varmemmaksi vaikuttajaksi.

  • Valmennus on käytännönläheinen kokonaisuus, jonka puheviestinnän valmentaja räätälöi alkukartoituksen perusteella löydetyistä kehittämispisteistä ja vahvuuksista henkilökohtaisen tarpeen mukaisen kehitysreitin ja –keinot.
    Kesto 4 tapaamista (á 3h) alkaen 2.400€ + alv.24% (valmennukseen voi osallistua 1-6 henkilöä)
  • Valmennuksesta on saatavissa ryhmille toimiva kick off –tyyppinen starttialustus 3h; alkaen 720€ + alv 24%.

Lue lisää muista palveluistamme:

Palvelumme