Työn Hallinta Tuottavuuden Avaimena

Businessjohtamisen Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä organisaation parempaan johtamiseen ja tuottavuuteen

Businessjohtamisen Avaimet -kokonaisuus muodostuu yksilöcoachingina toteutettavasta yritysneuvonnasta painopisteinä erilaiset liikkeenjohdon toimintaan kuuluvat osa-alueet sekä valmennuksista oman työn johtamiseen ja hallintaan sekä yritysmentoroinnista ja tapahtumamarkkinoinnin täsmäiskuvalmennuksista. 

Työn hallinta tuottavuuden avaimena kuuluu myös Osaamisen avaimet –kokonaisuuteen. Osaamisen avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä yksilön oman osaamisen kehittämiseen.

työn hallinta

Työn hallinta tuottavuuden avaimena

Valmennuskokonaisuus koostuu seuraavista aiheista:

  • Kuinka johdan toimintaani
  • Kuinka voin hallita omaa työtäni
  • Kuinka suunnittelen oman työni
  • Kuinka hallitsen omassa suunnitelmassani pysymisen

Valmennus antaa avaimia henkilökohtaisen tuottavuuden parantamiseen itsensä johtamisen ja suunnitelmallisuuden kautta. Teemoina mm. henkilökohtaiset tehtävälistat, digitaalisen aineiston hallinnan perusperiaatteet ja ajan käytön suunnittelu. Valmennuksen jälkeen hallinnan tunteesi lisääntyy ja sinulle on selkeämpää hahmottaa mihin aikaa milloinkin käyttää ja kuinka pysyä suunnitelmissa arjen keskellä.

Vaihtoehto 1: keskusteluluento 1/2pv alkaen 720€ + alv 24%
Vaihtoehto 2: toteutettuna työpajan kanssa koko päivän valmennus alkaen 1.200€ + alv 24%. Kysy myös yksilövalmennuksena.

Lue lisää muista palveluistamme:

Palvelumme