Yrittäjyysmentorointi

Businessjohtamisen Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä organisaation parempaan johtamiseen ja tuottavuuteen

Businessjohtamisen Avaimet -kokonaisuus muodostuu yksilöcoachingina toteutettavasta yritysneuvonnasta painopisteinä erilaiset liikkeenjohdon toimintaan kuuluvat osa-alueet sekä valmennuksista oman työn johtamiseen ja hallintaan sekä yritysmentoroinnista ja tapahtumamarkkinoinnin täsmäiskuvalmennuksista. 

valmennus

Yrittäjyysmentorointi

Kokeneen yrittäjän tukea toiselle yrittäjälle tai opiskelijalle

Esimerkki 1: Mentorointi yrittäjätutkintoa tai yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa tekevälle yrittäjälle joko keskustelupeilinä tai työpaikkakouluttajan statuksella. Mikäli kaipaat organisaation johtamiseen laajempaa tukea ks. myös yksilöcoaching-palvelumme.

Esimerkki 2: Yrittäjyyspolun läpikäyntiä: mikä vetää yrittäjäksi, mikä saa siinä jaksamaan, mitkä ovat jaksamisen haasteet ja miten niistä voi selvitä. Soveltuu erinomaisesti oppilaitoksiin niin nuorille kuin varttuneemmille yrittäjyyspolulle aikoville tai sitä suunnitteleville opiskelijoille.

Esimerkki 3: Mitkä vaikuttavat yrityskuvaan? Miten tuotteistan osaamiseni? Ja monta muuta tärkeää kysymystä oman yrityksen perustamista suunnittelevalle. Soveltuu erinomaisesti oppilaitoksiin niin nuorille kuin varttuneemmille yrittäjyyspolulle aikoville tai sitä suunnitteleville opiskelijoille.

Mentorisopimukset ovat aina räätälöitäviä sopimuksia, joten kysy rohkeasti lisää tietoa.

Valmennuksen tarpeita ja vaihtoehtoja on runsaasti, joten ole reilusti yhteydessä ja katsotaan mitä sinä tai organisaatiosi voisitte hyötyä Karisman valmentajatiimin osaamisesta.

Lue lisää muista palveluistamme:

Palvelumme