Yrittäjyystsemppaus

Osaamisen Avaimet ovat valmennuksia ja koulutuksia, jotka tarjoavat välineitä yksilön oman osaamisen kehittämiseen.

Uskomme monelle tuttuun mestari-kisälli -asetelmaan ja ennen kaikkea verkoston voimaan, jossa asioista keskustellaan ja opitaan toisten kokemuksesta. Parhaiten asiat oppii tekemällä. Ja usein ne oppii silloin vieläkin paremmin, kun saa opastusta kokeneelta ammattilaiselta. Koulutuksissamme on tärkeää, että puhutaan asioista selkeillä ja ymmärrettävillä termeillä ja jätetään käsitejargonit teoriakirjojen lukuhetkiin.

Käytämme koulutustilanteissa paljon interaktiivisia ryhmätyömenetelmiä elävöittämään tiukkaa asiaa.

 

yrittäjyystsemppausYrittäjyystsemppaukset ovat yrittäjyyteen kannustavia ja realistisia kokemuksia lähes 10 vuoden yrittäjyydentieltä.

Niissä pohditaan yrittäjyyden imua ja sen haasteita. Yrittäjyystsemppaus on hyvä yrittäyyttä pohtivalle tai juuri yrittäjäksi lähteneelle. Yrittäjyystsemppauksia/-yrittäjyyskoulutuksia olemme pääosin vetäneet ammatillisissa oppilaitoksissa ja lukioissa.

Yrittäjyystsemppaukset voidaan järjestää oppituntimaisesti, jossa on silti tilaa keskustelulle tai esimerkiksi laajempaa keskustelua ja vuorovaikutushetkiä luovalla Learning Cafe -fasilitointitekniikalla.

Lue myös Osaamisen Avaimet -kokonaisuuteen kuuluvasta Tapahtumamarkkinoinnin koulutuksesta.

Lue lisää muista palveluistamme:

Palvelumme