Mari KärkkäinenCoach, joka todella saa ajatukset heräämään ja lentoon. Tehokkaasti ja kokemuksella.

Mari on työskennellyt vuodesta 1996 usean yrityksen toimitusjohtajana, asiakkuusjohtajana ja hallintojohtajana sekä mm. konsernitasolla yhtäaikaisesti neljän tytäryhtiön toimitusjohtajana. Hänen tehtävänsä ovat käsittäneet hyvin paljon kaupallisten toimintojen johtamista sekä eri osa-alueiden kehittämistä. Erityisesti tulevaisuuden strateginen suunnittelu ja kannattavuus ovat olleet erityisasemassa Marin toiminnassa. Hän on kehittänyt usealle organisaatiolle johtoryhmätyöskentelyä sekä erillisten tulosyksiköiden ja esimiesten ohjausmalleja.

Pitkäaikainen oma kokemus johtotehtävistä antaa Marille laajan pohjan ymmärtää niin yrittäjän kuin palkkajohtajan työtehtäviä, vastuita ja haasteita.

Johtaminen on kokonaisuus, jossa kaikkea ei tarvitse tehdä itse – kokonaisuuden rakenne pitää silti ymmärtää – jotta sitä voi johtaa.
Marilla on Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry:n myöntämä Johtamisen asiantuntijasertifikaatti ja hän on ollut mukana kehittämässä mm. Karisman Puhtipeliä.

Marin tapaat varmimmin mikäli yhteistyösi Karisman kanssa liittyy näihin osa-alueisiin:

  • liikkeenjohdon kehittäminen
  • yksilöcoaching
  • fasilitointi
  • näyttötutkintojen arviointi

Marin osaaminen coachingista perustuu pitkän kokemuksen lisäksi Helsingin Yliopiston ”Kehittämistä edistävä työnohjaaja; työnohjaus, coaching ja fasilitointi oppimisprosessin tukena” -opinnoista. Marin erityisenä mielenkiinnon kohteena on business coaching, yksilötyöskentely ja menetelmänä sokraattinen dialogi. Lisäksi Marin koulutustaustalta löytyy Liiketoimintaosaamisen PD-ohjelma ja palveluhenkilöstön johtamisen ohjelma.