Pirjo KivistöKarismassa yrittäjänä alusta asti mukana ollut Pirjo on innovatiivinen ratkaisujen löytämiseen auttava valmentaja ja ratkaisuja löytävä konsultti.

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu ja toiminnalliset menetelmät yhdistettynä tuottavaan ajatteluun ovat Pirjon vahvuuksia.

Pirjosta on sanottu, että  hän saa ihmiset innostumaan ja ylittämään itsensä.

Luontainen uteliaisuus saa Pirjon itsensäkin innostumaan jatkuvasti uusista ilmiöistä ja uusista ihmisistä. Tätä vahvuutta Karismassa hyödynnetään mm. uusien tuotteiden ja pelien kehittämisessä. Monet Karisman kehittämispelien toiminnallisista konsepteista ovatkin Pirjon käsialaa.

Pirjo on työskennellyt vuodesta 2000 tapahtumamarkkinoinnin parissa: suunnitellut, toteuttanut ja johtanut monia pieniä ja suuria tilaisuuksia keskittyen pääosin b-tob -projekteihin. Tuttuja ovat niin asiakastilaisuudet, sidosryhmätilaisuudet kuin erilaiet koulutus- ja henkilökuntatilaisuudet. Hänellä on vankka ammattitaito kouluttaa ja valmentaa tapahtumamarkkinoinnin eri osa-alueita.

Pirjo toimii operatiivisen työn lisäksi Karisman toimitusjohtajana.

Pirjon tapaat varmimmin mikäli yhteistyösi Karisman kanssa liittyy näihin osa-alueisiin:

  • pelifasilitointi
  • toiminnalliset workshopit ja fasilitointi
  • näyttötutkintojen ohjaus ja arviointi
  • tapahtumamarkkinoinnin koulutukset ja valmennukset

Pirjon koulutustaustaa: yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (erikoistuminen tuotannon johtaminen), lisäksi korkeakoulututkinnot kv.yritysmarkkinoinnista ja käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta. Suoritettuna myös näyttötutkintomestarin ja ammatillisen opettajan pätevyydet.