Yrittäjän Ammattitutkinto

Uusi koulutus: Yrittäjyyden taitoja kulttuurialalle

6.3.2019 alkaa Helsingissä uusi koulutusryhmä, joka antaa eväitä yrittäjänä menestymiseen.

Tässä koulutuksessa huomioidaan erityisesti kulttuurialan työssä toimivien erityistarpeet. Koulutuksen järjestää Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja kouluttajina toimivat kokeneet yrittäjät, kulttuurialan vaikuttajat ja kumppanit.

Koulutuksen teemoina Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen, tuotteistaminen sekä myynti- ja markkinointi. Näissä teemoissa käsitellään mm. yrityksesi strategiaa, markkina-analyysejä, otetaan haltuun sopimuskäytänteitä ja talouden johtamista, yhteiskehittämisen menetelmiä, sisäistä ja ulkoista tuotteistamista, oman itsensä brändäystä, suunnitelmallista markkinointia, hinnoittelua, markkinointiviestintää, käsitellään managerointia, rahoituskanavia ja paljon muuta.

Koulutusjakso on tehokas 6.3.–31.12.2019, jonka aikana on keskimäärin 1,5 lähipäivää kuukaudessa.

Hakuaika 20.11.2018–24.2.2019.

Lähetä hakemus oheisesta Keudan linkistä ja kirjoita lisätietoihin MUSAT2, jotta hakemuksesi kohdistuu tähän koulutusohjelmaan.

Hakemukseen >

Hinta: Koulutus on yrittäjän oppisopimuskoulutuksena maksuton.

Kuka voi opiskella tässä koulutusohjelmassa?
Tämä koulutus suoritetaan oppisopimuksella, jolloin suoritat koulutuksesta suurimman osan omassa yrityksessäsi töitä tehden ja osan oppilaitoksessa, verkossa tai etänä. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtaistamissuunnitelma, jonka mukaan jokaisen yksilöllinen koulutusohjelma etenee. Mikäli osaamista on jo kertynyt paljon, on mahdollista saada tutkinto valmiiksi myös nopeutetummassa aikataulussa.

Yrittäjän oppisopimus on mahdollinen, kun työskentelee yrityksensä tai toiminimensä kautta. Toiminimellä tarkoitetaan nimeä, jota elinkeinonharjoittaja tai yritys käyttää toiminnassaan, elinkeinotoimintaa harjoittaessaan. Yrittäjän oppisopimuskoulutus on mahdollinen, kun y-tunnus on aktiivinen.

Koulutuksen järjestämisestä vastaa Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja se toteutetaan yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa.

Lisätietoja koulutuksesta Sirpa Tuomisto. 040 174 4455 / sirpa.tuomisto@keuda.fi

Mari Kärkkäinen 040 5933934